TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITEULUI

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Acceptarea termenilor de utilizare
Termenii si conditiile de utilizare guverneaza modalitatea de folosire a site-ului web www.costinesti10steaguri.ro. Prin folosirea, vizitarea sau navigarea pe site-ul www.costinesti10steaguri.ro, acceptati si sunteti de accord sa respectati acesti Termeni si conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare, nu trebuie sa utilizati site-ul web www.costinesti10steaguri.ro. Aceste conditii de utilizare pot afecta drepturile dvs. si ar trebui sa le cititi cu atentie.

Modificari ale termenilor de utilizare
STEJECOM SRL  isi rezerva dreptul de a modifica aceste Conditii de utilizare, cu sau fara notificare. Versiunea cea mai recenta a acestor Conditii de utilizare poate fi accesata printr-un click pe link-ul denumit Termeni si conditii din partea de sus a tuturor paginilor site-ului www.costinesti10steaguri.ro. Cea mai recenta versiune de Termeni si conditii va inlocui versiunile anterioare.

Confidentialitate si informatii personale
STEJECOM SRL se angajeaza sa protejeze confidentialitatea informatiilor personale pe care clientii le furnizeaza pe site-ul nostru. Orice informatie prezentata pe site este supusa Politicii de confidentialitate a firmei.

Contul dumneavoastra
Daca utilizati site-ul www.costinesti10steaguri.ro sunteti responsabil pentru mentinerea confidentialitatii contului dvs. si a parolei si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile care au loc in contul dvs. sau utilizand parola dvs. Reprezentantii STEJECOM SRL si partenerii acestora isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi sau comenzi care nu respecta politica firmei.

www.costinesti10steaguri.ro
Termenii si conditiile de utilizare se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Site-ul poate contine link-uri catre site-uri terte care nu sunt detinute sau controlate de STEJECOM SRLSTEJECOM SRL nu are nici un control asupra, si nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul, politicile de confidentialitate sau practicile site-urilor terte parti. in plus, STEJECOM SRL nu poate cenzura sau edita continutul de pe orice site terta parte. in consecinta, va incurajam sa cititi termenii si conditiile si politica de confidentialitate a fiecarui site pe care il vizitati. De asemenea siteul www.costinesti10steaguri.ro foloseste cookieuri. Acestea sunt fisiere pe care siteul le copie pe calculatorul dvs. pentru a imbunatati experienta pe care o aveti pe acest site.

Accesul la site
I. STEJECOM SRL acorda permisiunea de a utiliza site-ul astfel cum sunt stabilite in prezentul document, cu urmatoarele conditii: (i) utilizarea site-ului web este permis numai pentru uz personal, necomercial si (ii) nu veti copia sau distribui nici o parte a site-ului, in orice mediu, fara autorizatia prealabila scrisa STEJECOM SRL.
II. Pentru a accesa anumite elemente ale site-ului, va trebui sa creati un cont. Niciodata nu puteti folosi alt cont fara permisiune. Atunci cand creati contul, trebuie sa furnizati informatii corecte si complete. Sunteti singurul responsabil pentru activitatea care apare pe contul dvs. si trebuie sa pastrati parola contului securizat. Notificati reprezentantii STEJECOM SRL imediat ce observati orice incalcare a securitatii sau utilizarea neautorizata a contului dumneavoastra.
III. Sunteti de acord sa nu utilizati sau sa lansati orice sistem automat, inclusiv, fara limitare, “roboti”, “cititoare offline”, etc., care acceseaza site-ul intr-o maniera care trimite mai multe cereri la serverele La Strada intr-o anumita perioada de timp decat un om poate produce in mod rezonabil in aceeasi perioada, prin utilizarea unui web browser.

Dreptul de proprietate intelectuala
Continutul de pe site-ul www.costinesti10steaguri.ro, cu exceptia Termenilor si conditiilor de utilizare, incluzand, fara limitare, text, software, scripturi, grafica, fotografii, caracteristici interactive si articole text (“Continut”) si marci comerciale sunt detinute de catre sau sub licenta STEJECOM SRL si fac obiectul dreptului de autor si dreptului de proprietate intelectuala in conformitate cu legislatia din Romania si conventiile europene. Continutul de pe site este furnizat pentru uz personal si nu poate fi utilizat, copiat, reprodus, distribuit, transmis, difuzat, afisat, vandut, licentiat sau exploatat pentru orice fel de alte scopuri, fara acordul scris al proprietarilor.

Disclaimer
Utilizarea site-ului www.costinesti10steaguri.ro se face pe propria raspundere. STEJECOM SRL nu garanteaza acuratetea sau integralitatea continutului acestui site sau continutul oricarui site legat la acesta si nu isi asuma nici o responsabilitate pentru orice (I) erori, greseli, sau de erori de continut, (II) vatamare corporala sau pagube materiale, de orice natura, rezultate din accesul dvs. si utilizarea site-ului nostru, (iii) orice acces neautorizat sau utilizarea serverelor noastre securizate si / sau orice informatii personale si / sau informatii financiare stocate, ( IV) orice intrerupere sau incetare a transmiterii catre sau de la site-ul nostru, (iv) orice bug-uri, virusi, cai troieni, sau similare care pot fi transmise catre sau prin site-ul nostru oricarei parti terte, si / sau (V) orice erori sau omisiuni de continut sau pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel aparute ca urmare a utilizarii continutului postat. STEJECOM SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru produsele sau serviciile publice oferite de catre un tert prin website-ul STEJECOM SRL sau orice alt link sau recomandare din orice banner sau alta forma de publicitate.

General
Informatiile prezentate pe site-ul www.costinesti10steaguri.ro, au caracter informativ si pot fi modificate fara o notificare prealabila. Preturile produselor din meniu sunt exprimate in RON si includ TVA. Produsele pot sa difere ca aspect de fotografiile de produs care au caracter de prezentare.