Terasa 10 Steaguri

Costinesti – Statiunea Tineretului

Soarele si marea nu pot lipsi nici anul acesta din meniul vacantei tale si cum distractia trebuie sa fie un ingredient nelipsit iti recomandam statiunea Tineretului, adica Costinesti. Aici o sa poti face ce-ti doresti fara sa cheltui prea multi bani, ca doar bugetul este din ce in ce mai restrans. Pentru a-ti face o idee despre ce vorbim afla ca statiunea se afla in prelungirea satului cu acelasi nume, iar plaja din Costinesti se intinde pe aproxcimativ 5 km. Nisipul este fin, iar marea pregatita sa-si intampine turistii. In privinta transportului nu trebuie sa sti decat ca poti ajunge cu trenul sau cu masina. Acum tu alegi ceea ce iti este mai la indemana.

Odata ajunsi aici pensiunile si vilele sunt dornice sa-si intampine oaspetii, iar daca preferati varianta clasicelor hoteluri te anuntam ca acestea au fost renovate, conditiile in prezent fiind mai mult decat bune. Nu o sa te coste mai mult de 150 ron/ noapte indiferent ce varianta de cazare ai alege.

Si pentru ca vorbeam mai devreme de ingredientul care nu trebuie sa lipseasca, adica distractia iti spunem ca noapte de noapte cluburile si terasele de la malul marii incing atmosfera pentru ca niciun turist sa nu poata zice ca nu a fost voie buna si atmosfera la mare. Sa nu uiti insa, oricat de obosit ai fi dupa o noapte petrecuta prin cluburi trebuie sa admiri cel putin odata rasaritul de soare si sa faci minim 3-4 fotografii cu epava Evanghelia. Nu de alta, dar amintirile sunt cele mai de pret comori ale omului. Si daca problemele de sanatate te supara ai la dispozitie namolul miraculos din lacul Costinesti cu care poti trata diferite afectiuni. O sa ai ce face la Costinesti, iti garantam, iar plaja si nisipul fin vor fi pe placul tau.

Check Also

CARIERE

OPORTUNITATI IN CARIERA Angajari Terasa 10 STEAGURI invita persoanele dinamice si motivate sa se alature echipei! …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter Captcha Here : *

Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.